Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Ellophatták az LMP egyik molinóját

Szerző: | 2021. április 16., 19:33 | Belföld

Az eltűnt molinó (Forrás: LMP Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„A borsodi szmogra nincs vakcina!” – ezt hirdette egy LMP-s molinó, amely egyszerűen eltűnt. A felirat a régi miskolci Jaguar autószalon homlokzatára volt kifeszítve, legalábbis, amíg még ott volt. Mostanra ugyanis már nincs ott. – Az ok sajnos nem az, hogy a levegő minősége hirtelen javulásnak indult volna, és igazából azt sem hisszük, hogy a felirat a saját nem létező lábán indult volna el új helyszínt keresni – közölte a párt borsodi szervezete.

HIRDETÉS - AIP

Az LMP szeretné visszakapni, mert annak – ahogy írták – ott van dolga. Megfogalmazásuk szerint egészen addig, amíg az illetékesek végre nem tesznek érdemi lépéseket annak érdekében, hogy a borsodi, a Sajó völgyében élő emberek ne betegedjenek és haljanak meg más magyaroknál hamarabb a rossz levegő miatt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A párt azt is közölte, hogy mivel a molinók vándorlásában nem hisznek, ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: LMP, Miskolc, szmog


Virtus

Virtus

A német külügyminiszter szerint érthetetlen, amit a magyar vezetés tesz Kína ügyében. Aztán hozzátette, hogy sajnos nagyon is érthető. Nincs itt valami ellentmondás? Hát, sajnos nincs.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest