Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A DK halálkormányról, a Fidesz Gyurcsányék oltásellenességéről beszél

Szerző: | 2021. április 18., 17:34 | Belföld

Lélegeztetett beteget látnak el védőfelszerelést viselő orvosok és ápolók a fővárosi Honvédkórház koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 1-jén. Képünk illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Továbbra is durva a kommunikáció a kormánypártok és az ellenzék, legalábbis a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció között a járvánnyal összefüggésben. Halálkormány, oltásellenesség – ezzel vádolják egymást.

HIRDETÉS - AIP

Eresszék félárbócra a nemzeti lobogót a Kossuth téren, az Országgyűlés épületére pedig tűzzék ki a nemzeti gyász szimbólumát, a fekete zászlót – ezt követeli a Demokratikus Koalíció, miután elérte a 25 ezret itthon a járvány áldozatainak száma. Gyurcsány Ferenc pártja szerint a helyzet felkészüléssel és a rendelkezésre álló erőforrások helyes felhasználásával kezelhető lett volna, „Orbán és fogalmatlan halálkormánya ehelyett adriázott, a megbetegedések emelkedését látva a nyitásról kezdett nemzeti konzultálni, majd amikor érzékelték, hogy nagy a baj, megpróbálták az ellenzékre kenni saját sarukat”. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A Fidesz erre azzal válaszolt, hogy Gyurcsány pártja a vakcinák ellen gyűjtött aláírásokat és most is az oltás ellen kampányol. Sőt, még arra is kitértek, hogy a DK egyik önkormányzati képviselője azért halt meg, mert hitt Gyurcsány Ferencnek, nem fogadta el az oltást, megbetegedett és életét vesztette. Ők azt követelik, hogy a Demokratikus Koalíció azonnal vonja vissza a parlamenti határozati javaslatot, amelyben az oltás felfüggesztését kérik, „mert bizalmatlanságot keltenek a vakcinákkal szemben és emberek életét sodorják veszélybe”.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Demokratikus Koalíció, Fidesz, Gyurcsány Ferenc, halálkormány, oltásellenesség


Olcsóbb lesz a Bubi

Olcsóbb lesz a Bubi

Megfizethető díjakkal, megszűnő kaucióval, rugalmas, percalapú számlázással készül a megújuló Mol Bubi közbringarendszer, a havi és éves bérletek árai a felére csökkennek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest