Fideszes képviselő is ott volt egy 30 fős rendezvényen Dunavarsányban

Fideszes képviselő is ott volt egy 30 fős rendezvényen Dunavarsányban

Bóna Zoltán fideszes képviselő a dunavarsányi rendezvényen (Forrás: RTL Klub Híradó)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Körülbelül harminc ember gyűlt össze csütörtökön a dunavarsányi közösségi házban – számolt be róla az RTL Klub Híradója. Az operatív törzs által múlt novemberben hozott szabályok szerint ugyanakkor tilos rendezvényt és gyűlést tartani.

A csatorna beszámolója szerint a rendezvény egyben díjátadó is volt. A díjjal egy ápoló munkáját ismerték el, aki decemberben hunyt el koronavírus-fertőzés miatt. Csütörtökön lett volna 50 éves. Az elismerést a családja vette át, a rendezvényen pedig leginkább egykori kollégái voltak jelen. A szervezők azt közölték, hogy betartották a szabályokat: mindenki maszkot viselt és lehetőség volt kézfertőtlenítésére. A helyiség 300 négyzetméteres volt és 6 méteres belmagasságú.

A beszámoló szerint a rendezvényen jelen volt Bóna Zoltán, a térség fideszes országgyűlési képviselője, de az RTL Híradója őt most hiába kereste. Ott volt még a település polgármestere is, aki csak annyit mondott, hogy magánemberként ment el a megemlékezésre.