A Jobbik ígéri: feljelentést fog tenni a Fidesz hétfőn bejelentett telefonos kampánya miatt

A Jobbik ígéri: feljelentést fog tenni a Fidesz hétfőn bejelentett telefonos kampánya miatt

Jakab Péter a Jobbik elvi nyilatkozatának bemutatásán, 2020. június 30-án (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ha hinni lehet az egyik fő fideszes mameluknak, hamarosan ország-világ hallhatja majd, hogy miként próbálja Orbán Viktor elterelni ismét a figyelmet saját felelősségéről. Ország-világ hallhatja majd Orbánék újabb gusztustalan telefonos hazugságkampányát – erről írt hétfő esti közleményében a Jobbik, miután a Fidesz hétfőn bejelentette: telefonos kampányt indít az „oltásellenes baloldallal” szemben.

A jobbik viszont úgy véli, „Orbán 25 ezer ember életével nem tud elszámolni, ezért ahhoz a cselhez folyamodik, hogy pont az oltások mellett kiálló ellenzéki pártokról és vezetőikről terjeszt majd rágalmakat. Zaklató telefonhívásai során azzal a képtelenséggel fogják majd a tisztességes embereket traktálni, hogy az ellenzékiek nem támogatják az oltásokat”. – A Fidesznek nem telefonos kampányra kellene költenie az adófizetők pénzét, hanem azoknak az embereknek a megmentésére, akik most is ezerszámra lélegeztetőgépen vannak, tudniillik Orbántól és munkatársaitól olyan tippeket kaptak, mint hogy „össze-vissza fertőzhetik egymást”, maszkot sem kell hordani… – közölték.

Ezért mint írták, ezt nem fogák eltűrni: „a hazug és rémhírterjesztő telefonos kampány miatt feljelentést tesz, így remélhetőleg a bíróság előtt felelhetnek majd Orbán gátlástalan végrehajtói, a többi közt a kormánypárti gyűlöletkampányok egyik állandó főszereplője, Hollik István”.

Címkék: Jobbik, Hollik István