Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Szennyvíz-vizsgálat: csak egyetlen városban nőtt a koronavírus koncentrációja

Szerző: | 2021. április 19., 15:25 | Belföld

A miskolci városháza az avasi kilátóból (Fotó: Szalax/Wikipediaa)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A 15. héten tovább folytatódott a szennyvíz eredmények országos átlagában a korábbi hetekben megfigyelt, enyhén csökkenő tendencia. A legtöbb városban a szennyvíz koronavírus-koncentrációja stagnál vagy enyhén csökken. Azonban Miskolc esetében további növekedést mértek – írja a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) honlapja hétfőn. Miskolcon egyébként már eleve emelkedett mértékben volt jelen a vírus koncentrációja a friss adatok szerint, tehát ez az érték nő még tovább.

HIRDETÉS - AIP

A városok közül Debrecen örülhet ezúttal leginkább, ez ugyanis az egyetlen hely, ahol alacsonynak bizonyult a vírus koncentrációja (mindenhol máshol mérsékelt vagy emelkedett), és ez a kedvező eredmény is csökkenő tendenciát mutat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Az NNK arra is kitért az országos eredmények kapcsán: a csökkenő tendencia ellenére a mért koncentrációk továbbra is jelentősen meghaladják a harmadik hullám előtti értékeket, ami azt jelzi, hogy az aktív fertőzöttek száma továbbra is magas. – A járványügyi szabályok szigorú betartása esetén remélhetjük, hogy a kedvező tendencia továbbra is fennmarad – tették hozzá.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Debrecen, koronavírus, Miskolc, NNK, szennyvíz


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest