Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Telefonos kampányt indít a Fidesz az „oltásellenes baloldallal” szemben

Szerző: | 2021. április 19., 15:30 | Belföld

Hollik István KDNP-s képviselõ interpellál az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. április 7-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Telefonos tájékoztató kampányt indít a Fidesz-KDNP annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a „baloldal elbizonytalanító oltásellenes akcióinak” – jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn. Az ellenzéki pártok egyébként nemrég egy közös videóban buzdítottak mindenkit az oltásra, sőt, azt is szerették volna, ha egy hasonló akcióban a kormánypártokkal együtt kérhetik ugyanerre az embereket.

HIRDETÉS - AIP

Hollik István az MTI-nek eljutatott videóüzenetében azt hangsúlyozta: az elmúlt napokban „megerősítést nyert”, hogy a baloldal nem hajlandó felhagyni az oltásellenes kampánnyal. Ezt arra alapozta, hogy továbbra sem vonták vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A politikus által idézett határozati javaslat valójában egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását szorgalmazta még idén január végén. Ebben szó szerint a következő szerepel: „Az ellenzéki pártok alapvetően oltáspártiak, hangsúlyozzuk, és nagyon javasoljuk, hogy a koronavírus járvány elleni küzdelemben mindenki oltassa be magát az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett vakcinákkal. Ugyanakkor álláspontunk az, hogy a magyar emberek egészségének védelme érdekében, ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelye nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség. A nem engedélyezett kínai vakcinával kapcsolatban az is problémát jelenthetet, hogy csökkentheti az oltási kedvet az Európai Unió által engedélyezett vakcinák tekintetében is.

Hollik István szerint a baloldali politikusok és portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz elbizonytalanító megszólalások. Márpedig ez szerinte felelőtlen, hiszen közvetlenül emberi életeket sodornak ezzel veszélybe.

Egyúttal a képviselő bejelentette: a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal „elbizonytalanító oltásellenes akcióinak”, és bizalommal fogadják a Magyarországon elérhető vakcinákat.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Fidesz, Hollik István, oltásellenesség, vakcina


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest