Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

István, a király jótékonysági koncerttel támogatják Áder János alapítványát

Szerző: | 2021. április 20., 13:13 | Belföld, Kultúra

Áder János televíziós beszéde 2020. április 10-én

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jótékonysági koncertet rendeznek az István, a király című rockoperából a köztársasági elnök és felesége által a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére létrehozott alapítvány javára.

HIRDETÉS - AIP

A legendás rockopera koncertváltozata Feke Pál és társulata előadásában kerül színpadra szeptember 28-án a Papp László Budapest Sportarénában – közölték a szervezők az MTI-vel.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Az István, a király szerzői, Szörényi Levente és Bródy János, valamint a Feke Pál által létrehozott társulat tagjai a koncertből befolyó összeget a Regőczi István Alapítványnak adományozzák.

Áder János köztársasági elnök vasárnap jelentette be, hogy feleségével, Herczegh Anitával alapítványt hoz létre a koronavírus miatt árván maradt gyermekek megsegítésére. Az alapítványt, amely a saját megtakarításukból származó ötmillió forintból indul, Regőczi István katolikus papról nevezték el, aki egész életében árva gyerekekről gondoskodott.

Szörényi és Bródy együttműködése azért is figyelemre méltó, mert a két zenész tavaly ősszel megint összezördült, ezúttal a Színház- és Filmművészeti Egyetem miatt. Bródy János felvonulási indulót írt ugyanis a barikádozó hallgatóknak, de Szörényi szerint ezzel szégyent hozott magára és közös életművük jó részére, beleértve az István, a királyt.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Áder János, Bródy János, Regőczi István Alapítvány, Szörényi Levente


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest