Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kertészeti kisegítő munkásként dolgozhat Hadházy Ákos

Szerző: | 2021. április 20., 10:43 | Belföld

Hadházy Ákos ásót ragadott (Fotó: Hadházy Ákos Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kormányhivatal úgy gondolta, kertészeti kisegítő munkás (napszámos – szó szerint így áll a határozatban) munkakörben tudom leghasznosabban ledolgozni a dudálós tüntetések miatt kirótt büntetésemet – írja Hadházy Ákos országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán. Összesen 228 órát kell ledolgoznia.

HIRDETÉS - AIP

Mint írja, „a mezőgazdasági munkától sosem féltem, Édesapám szőlőjében elég sokat dolgoztam, és azt hiszem, még jól is fog esni.” Az azonban mélyen felháborítja, hogy egészségügyi intézmény közelébe még közmunkásként sem engedik.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Hadházy szerint előírás, hogy a hivatalnak a munkahely kijelölésekor figyelembe kellene vennie a szakképesítését, és ő kifejezetten jelezte is, hogy állatorvos, így a végletekig leterhelt kórházakban egészen biztosan tudna legalább annyit segíteni, mint egy képesítés nélküli segédápoló.

Mégis inkább kapálni küldtek – tette hozzá.

Persze ettől még eleget tesz a kormányhivatali határozatnak, és kertészeti segédmunkásként fog dolgozni hetente minimum egy napot, „ha már az államnak erre van a legnagyobb szüksége”.

Mint megírtuk, Szél Bernadettet is megbüntették a dudálós tüntetések miatt. A független képviselő a saját választókerületében, Budaörsön jelentkezett be a járási kirendeltségen, 120 órát kell ledolgoznia.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: dudálós tüntetés, Hadházy Ákos, Szél Bernadett


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest