Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Újabb adag keleti vakcinák érkezését harangozta be Szijjártó Péter

Szerző: | 2021. április 20., 10:18 | Belföld

Fotó: Szijjártó Péter/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Százezer második komponensű, koronavírus elleni Szputnyik oltóanyag érkezik kedd este Magyarországra – közölte a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán.

HIRDETÉS - AIP

Szijjártó Péter a videóban kiemelte, hogy a kormány cargogépe emellett a hét második felében „gyakorlatilag csurig megpakolva” repül vissza Kínából a Sinopharm következő szállítmányával.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A gépnek és személyzetének „a jövő héten sem lesz nyugalma” – tette hozzá.

A miniszter beszámolt arról is, hogy kedden Svájcba indul. Svájc fontos politikai és gazdasági szövetségese az országnak: Magyarországhoz hasonlóan Svájc sem szavazta meg az ENSZ globális migrációs csomagját, és nagyon fontos svájci beruházások, befektetések vannak az országban, amelyek magyarok ezreinek adnak munkát – mondta Szijjártó Péter.

Érdekes módon arról, hogy kedden 248 040 Pfizer/BioNTech vakcina is érkezett, nem számolt be a külügyminiszter. Az április 20-i szállítással érkezett újabb adagokkal együtt a Magyarországra beérkezett Pfizer-adagok mennyisége már meghaladta a 2,1 millió adagot.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Sinopharm, Szijjártó Péter, Szputnyik V


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest