Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kecskemét fideszes polgármestere a város nyugalmára hivatkozva kéri, ne legyen előválasztás

Szerző: | 2021. április 21., 15:59 | Belföld

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere beszédet mond a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség támogatói oklevelének ünnepélyes átadásán a kecskeméti városházán 2020. október 26-án (Fotó: MTI/Ujvári Sándor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kecskemét ne legyen csatatér! Városunknak a jelenlegi kritikus helyzetben nem előválasztási kampányra, hanem nyugalomra és felelősségteljes politizálásra van szüksége, ezért azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok ellenzéki képviselőtársaimhoz, hogy függesszék fel pártpolitikai alapú csatározásaikat az előttünk álló időszakra – erről írt közösségi oldalán Kecskemét fideszes polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia, amit a 444 szúrt ki.

HIRDETÉS - AIP

Mint a polgármester érvelt, „több, mint egy éve határozza meg mindennapjainkat a járvány elleni védekezés és csak 2022 tavaszán választunk új országgyűlést. A következő hetek, hónapok kihívásai felelősségteljes politikusi hozzáállást igényelnek városi szinten is, pártállástól és értékrendtől függetlenül.” – Tisztelt Ellenzéki Képviselőtársaim! Az itt élők bizalmának köszönhetően 2006 óta szolgálom Kecskemétet, kezdetben képviselőként, majd alpolgármesterként, hét éve pedig polgármesterként. Meggyőződésem, hogy az előttünk álló egy évben lehetséges találni a jelenleginél alkalmasabb időszakot belső vitáik lefolytatására és az előválasztás lebonyolítására – írta.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Az előválasztásban részt vevő hat ellenzéki párt, a DK, MSZP, Párbeszéd, LMP, Jobbik és Momentum szerdán jelezte: akkor is lesz előválasztás, ha a kormány meghosszabbítja a veszélyhelyzetet.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: előválasztás, Fidesz, Kecskemét, Szemereyné Pataki Klaudia


Bulvár rovat

Bulvár rovat

Ihaj, csuhaj, micsoda lagzi lesz ez! Habár meghívva nem leszünk, de attól tartok, a menyasszonytánchoz mégis a mi zsebünkből kerülnek a milliók a tányérkára.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest