Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

CÖK-CÖKA: Legyen áldott minden egyes ampulla

Szerző: | 2021. április 23., 17:14 | Belföld

Csizmadia László, a a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke a CÖF-CÖKA budapesti sajtótájékoztatóján 2021. január 25-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közeledik annak az ideje, amikor az egyre súlyosbodó provokációk miatt – soha nem látott méretekben, békét sugallva, meghívva az operatív törzset és a pandémia legyőzésében résztvevő összes honfitársunkat, hősies munkájukat személyesen is elismerve – közösen haladhatunk a Békemeneten – jelentette be Csizmadia László, a CÖF-CÖKA (Civil Összefogás Fórum, Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány) elnöke a 2022plusz.hu beszámolója szerint.

HIRDETÉS - AIP

A CÖF-CÖKA elnöke az eseményen a klasszikus ellenzéki politika magyarországi mutánsainak nevezte a jelenlegi ellenzéket, amelynek megnyilvánulásai provokatívak. Így áldatlan háborút indítottak a keleti vakcinák beszerzése ás beadása ellen, ezzel szemben a CÖF-CÖKA azt mondja, legyen áldott minden egyes ampulla és a védőoltások megteremtőinek élete. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A CÖF-CÖKA nevében Csizmadia László köszönetet is mondott Oroszországnak és Kínának, hogy – mint fogalmazott – a jóvoltukból Magyarország Európában és világban az elsők között áll az átoltottság terén.

Mint közölte: „Brüsszelben felülkerekedett a multinacionális gyógyszergyárak által megfizetett liberális pártérdekű lobbizó maffia”, és a kettős mérce már a vakcinák engedélyeztetésével kapcsolatban is teret nyert. Egyúttal határozottabb büntetőjogi fellépést sürgetett azokkal szemben, akik politikai haszonszerzésből kockáztatják a magyar emberek egészségét és életét. „A baloldal gátlás nélküli hazugságáradata és oltásellenessége jelenleg nem ismer határokat” – hangoztatta.

A teljes, 25 perces videó ezen a linken érhető el.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: CÖF-CÖKA, csizmadia lászló, keleti vakcinák, Kína, mutáns, Oroszország


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest