Látott egy árokba esett embert, lefotózta, majd ott hagyta meghalni

Látott egy árokba esett embert, lefotózta, majd ott hagyta meghalni

A gödörbe esett férfit fotózó ismeretlen (Fotó: PoliceHungary/Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A police.hu beszámolója szerint tavaly november 6-án este 8 óra 9 perckor a térfigyelő kamerák rögzítették, amint egy férfi ismeretlen okból beleesett a Budapest 22. kerületi Pék-Ady Endre utcák kereszteződésében egy gödörbe.

Néhány perc múlva arra sétált egy fiatal, észrevette a bajba jutott embert, nem segített rajta. A mobiljával lefényképezte – tán még a közösségi oldalakra is posztolta, ki tudja –, majd, mint aki jól végezte dolgát, tovább sétált. Pedig a felvételen látszik, ahogy a férfi segélykérően fel is emeli felé a kezét.

Másnap reggel holtan találták a gödörbe esett férfit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség azt kéri, hogy aki felvilágosítással tud szolgálni az esetről, jelentkezzen náluk.