Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Látott egy árokba esett embert, lefotózta, majd ott hagyta meghalni

Szerző: | 2021. április 23., 09:31 | Belföld

A gödörbe esett férfit fotózó ismeretlen (Fotó: PoliceHungary/Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A police.hu beszámolója szerint tavaly november 6-án este 8 óra 9 perckor a térfigyelő kamerák rögzítették, amint egy férfi ismeretlen okból beleesett a Budapest 22. kerületi Pék-Ady Endre utcák kereszteződésében egy gödörbe.

HIRDETÉS - AIP

Néhány perc múlva arra sétált egy fiatal, észrevette a bajba jutott embert, nem segített rajta. A mobiljával lefényképezte – tán még a közösségi oldalakra is posztolta, ki tudja –, majd, mint aki jól végezte dolgát, tovább sétált. Pedig a felvételen látszik, ahogy a férfi segélykérően fel is emeli felé a kezét.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Másnap reggel holtan találták a gödörbe esett férfit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség azt kéri, hogy aki felvilágosítással tud szolgálni az esetről, jelentkezzen náluk.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: bűnügy, cserbenhagyás


Óda az országnyitáshoz

Óda az országnyitáshoz

Kobella Béla, barátainak csak Kobi, elnémult egy pillanatra. Arra a sok, magányos órára gondolt, amikor otthon, egyedül kellett innia. De ezek a hónapok most már végleg lefolytak az idő garatán.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest