Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Orbán: be van oltva 3,5 millió ember, nyithatnak a teraszok

Szerző: | 2021. április 23., 07:33 | Belföld

Forrás: Orbán Viktor/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor Facebook-oldalára tettek fel egy rajzfilmes eszközökkel operáló, győzelmi zenei aláfestésű videót, amelyben azt írják, hogy be van oltva 3,5 millió magyar ember (legalább egyszer, ami nem jelent teljes védelmet – de ezt csak mi tesszük hozzá), így kinyithatnak a teraszok.

HIRDETÉS - AIP

A videón most nem Orbán Viktor beszél, és látszik rajta, hogy viszonylag sokat készültek rá, statisztákat, fejlett grafikai megoldásokat használnak benne.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Az üzenet központi eleme a teraszok nyitása, de megemlítik a szolgáltatások újraindítását és az iskolák fokozatos újranyitását is. A végén felszólítják a nézőket, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat.

Mindeközben a valóságban egyes statisztikák szerint Magyarország világelsővé vált a lakosságarányos covid-halálozásban. Senki sem ismeri azokat a modellszámításokat (ha egyáltalán léteznek ilyenek), amelyek a korai nyitás hatását mutatják az egyébként is tragikus járványhelyzetre.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus-járvány, nyitás, Orbán Viktor


Portói csúcs: arccal India felé

Portói csúcs: arccal India felé

A koronavírus-helyzettel, a járvány utáni gazdasági újjáépítéssel és az Európai Unió és India kapcsolatával foglalkoztak az uniós állam- és kormányfők két napos informális találkozójukon.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest