Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Rogán Antallal sörözött Orbán Viktor

Szerző: | 2021. április 24., 20:09 | Belföld

Orbán Viktor a terasznyitás napján 2021. 04. 24-én (Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szabad a sör – lapunk is megírta korábban, hogy ezzel a címmel osztott meg egy fotót Orbán Viktor szombaton délután, a terasznyitás napján. A képen háttal látható a kormányfő, az nem derült ki, hogy pontosan hol van, ahogyan az sem, hogy van-e a társaságában valaki.

HIRDETÉS - AIP

A 444.hu egyik olvasója ugyanakkor készített egy fotót, amelyen a miniszterelnök mellett ugyanannál az asztalnál a sajtó elől az utóbbi időszakban alapvetően elzárkózó Rogán Antal is látható. Az is kiderült, hogy a kép a kormány székhelye, a Karmelita kolostor közelében, a Budai Várban készült.

A teraszok szombaton azután nyithattak meg, hogy a napokban elértük a 3,5 millió beoltottat itthon. Igaz, többségük még csak egy vakcinát kapott és eközben már nálunk van a koronavírusnak a legtöbb áldozata lakosságarányosan. Korábbi riportunkban már beszámoltunk arról, hogy nagyon sokan ki is használták a könnyítést, Budapest belvárosában például megteltek a vendéglátóhelyek teraszai és kerthelyiségei.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Orbán Viktor, Rogán Antal, terasznyitás


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest