Demeter Mártát támogatja a Jobbik az előválasztáson

Demeter Mártát támogatja a Jobbik az előválasztáson

Demeter Márta (Fotó: Farkas Norbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Budapest 6-os számú választókörzetében a Jobbik az LMP országgyűlési képviselőjét, Demeter Mártát támogatja az előválasztáson – jelentette be Jakab Péter Jobbik-elnök egy közös videóban.

Az ellenzéki összefogás azt jelenti, a pártérdeket felül kell, hogy írja a nemzet érdeke. A nemzet érdeke pedig azt kívánja, hogy 2022-ben mindenhol egy közös ellenzéki jelölt, a legalkalmasabb jelölt mérkőzhessen meg a Fidesszel. Akkor is, ha az épp nem jobbikos – mondta Jakab Péter.

Demeter Márta arról beszélt, hogy 2022-ben kormányváltásra van szükség, a nemzeti egységkormány megalakítására. Egy olyan új többségre, amely tényleg elszámoltatja azokat, akik megkárosították a magyar embereket, s egy élhetőbb, jobb országot teremt minden magyar ember számára.

A 8. és 9. kerület nagy múltú budapesti kerületek, rengeteg lehetőséggel rendelkeznek, és az itt élő emberek sok kihívással is küzdenek, csakúgy, mint a legtöbb magyar ember. Ezen kihívások kezeléséhez kormányváltásra van szükség. Azért, hogy megfizethető lakhatáshoz juthassanak a keményen dolgozó emberek, azért, hogy tisztességes béreket biztosító munkahelyek jöjjenek létre és azért, hogy azok a fejlesztések, amelyek nagy összegű közpénzből valósulnak meg, ne a nagy befektetőket, illetve vállalkozókat szolgálják, hanem a helyi embereknek legyen haszna belőlük – fogalmazott.

Nagyon köszönöm a Jobbik bizalmát, és nagyon sokat jelent számomra Jakab Péter támogatása – hangsúlyozta az Alfahírnek Demeter Márta.

A 6-os számú választókörzetben már bejelentette indulását a civil Jámbor András és Csordás Anett, utóbbit a Momentum mozgalom is támogatja.