Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Dobrev Klára: Ne féltsetek!

Szerző: | 2021. május 03., 17:54 | Belföld

Dobrev Klára (Fotó: Demokratikus Koalíció)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Tegnap a DK miniszterelnök-jelöltjeként megtartottam első beszédemet. A szívügyeimről beszéltem, arról, hogy ez az ország, hogyan lehet újra a Sokaké. Az igazán fontos dolgokról. Összegyűjtöttem nektek, hogyan reagált a Fidesz-propaganda. Ennyi közpénzből jobbra számítottam – írta közösségi oldalán Dobrev Klára, a DK EP-képviselője. Bejegyzése mellé képet is csatolt, amelyen néhány, a kormánymédiában megjelent cikk címét gyűjtötte össze. Volt cím, amelyben „Gyurcsánynéként” utaltak rá, miután Dobrev férje Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, DK-elnök, más „a vörös polip miniszterelnök-jelöltjeként” jellemezte.

HIRDETÉS - AIP

– Tudom, hogy sokan féltetek. Ne féltsetek, nem pont a Fidesztől fogok megijedni! Voltam egyetemi oktató, évekig dolgoztam az államigazgatásban, vezettem sikeres céget és tárgyaltam európai vezetőként sok nemzetközi politikussal. Tudom, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét – írta. Hozzátette azt is, „mindennaposak lesznek az ilyenek”. – Csak hogy én azzal kelek és fekszem, hogy Magyarország újra a Sokaké legyen. És ennek nem tehet keresztbe egy fideszes propagandacikk. Ezer sem – közölte.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8
HIRDETÉS - AIP

Címkék: Demokratikus Koalíció, DK, Dobrev Klára


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest