Dobrev Klára: Ne féltsetek!

Dobrev Klára: Ne féltsetek!

Dobrev Klára (Fotó: Demokratikus Koalíció)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Tegnap a DK miniszterelnök-jelöltjeként megtartottam első beszédemet. A szívügyeimről beszéltem, arról, hogy ez az ország, hogyan lehet újra a Sokaké. Az igazán fontos dolgokról. Összegyűjtöttem nektek, hogyan reagált a Fidesz-propaganda. Ennyi közpénzből jobbra számítottam – írta közösségi oldalán Dobrev Klára, a DK EP-képviselője. Bejegyzése mellé képet is csatolt, amelyen néhány, a kormánymédiában megjelent cikk címét gyűjtötte össze. Volt cím, amelyben „Gyurcsánynéként” utaltak rá, miután Dobrev férje Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, DK-elnök, más „a vörös polip miniszterelnök-jelöltjeként” jellemezte.

– Tudom, hogy sokan féltetek. Ne féltsetek, nem pont a Fidesztől fogok megijedni! Voltam egyetemi oktató, évekig dolgoztam az államigazgatásban, vezettem sikeres céget és tárgyaltam európai vezetőként sok nemzetközi politikussal. Tudom, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét – írta. Hozzátette azt is, „mindennaposak lesznek az ilyenek”. – Csak hogy én azzal kelek és fekszem, hogy Magyarország újra a Sokaké legyen. És ennek nem tehet keresztbe egy fideszes propagandacikk. Ezer sem – közölte.