Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Levezette egy kormánypárti politikus, miért az ellenzék tehetett a pénteki Pfizer-káoszról

Szerző: | 2021. május 03., 16:49 | Belföld

Vargha Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium polgári hírszerzésért felelős államtitkára az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 30-án (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hétfőn is ülésezik a parlament, és a képviselők azonnali kérdéseket is feltettek egymásnak. Ennek keretében belül kérdezte meg az egyik kormánypárti politikus a másikat az oltási program kapcsán.

HIRDETÉS - AIP

Csenger-Zalán Zsolt (Fidesz) először is rendkívül eredményesnek nevezte a múlt hetet a koronavírus-járvány elleni védekezésben. – Folyamatosan érkeztek az oltóanyagok, félmillióval nőtt a beoltottak száma – sorolta. – Ha Magyarország nem vásárolt volna maga vakcinákat, még mindig várhatna az uniós bürokratákra – hangoztatta, azt kérdezve: hogyan folytatódik az oltási program.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Vargha Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium polgári hírszerzésért felelős államtitkára szerint a magyar kormány rendkívül hamar felismerte, hogy szükség van biztonságos és hatékony oltóanyagra, függetlenül attól, hogy az honnan érkezik. Az ország a következetes és kölcsönös tiszteleten alapuló külpolitikája révén világon az elsők között juthatott Szputnyik és Sinopharm-vakcinához – mondta. Hozzátette: még egy 200 ezres orosz szállítmány van hátra a következő hetekben, a Sinopharm-oltóanyagból májusban még 2,9 millió adagot várnak.

Beszélt arról is, az oltásellenes baloldal politikai hasznot remélve elbizonytalanítja az embereket. Ezt bizonyítják a pénteken történtek, hiszen azért gondolták olyan sokan, hogy a Pfizer-oltóanyag az egyetlen hatásos, mert a baloldal folyamatosan ezt hitette el az emberekkel. Minden oltóanyag hatásos – jelentette ki.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Csenger-Zalán Zsolt, Pfizer, Vargha Tamás


Olcsóbb lesz a Bubi

Olcsóbb lesz a Bubi

Megfizethető díjakkal, megszűnő kaucióval, rugalmas, percalapú számlázással készül a megújuló Mol Bubi közbringarendszer, a havi és éves bérletek árai a felére csökkennek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest