Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Betörők jártak Kásler Miklós sárvári házában

Szerző: | 2021. május 04., 09:42 | Belföld

Rendőrök helyszínelnek Kásler Miklós sárvári házánál (Fotó: A 112press.hu Youtube-csatornája)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Betörtek az emberi erőforrások miniszteréhez, Kásler Miklóshoz. A miniszter sárvári házába az ablakon át jutottak be a betörők, a házánál több mint hét órán át zajlott a helyszíni szemle – írja a Nyugat.hu.

HIRDETÉS - AIP

A közelben élők elmondása alapján hétfőn, 13 óra után érkeztek rendőrök a sárvári Hunyadi János utcába, majd szalaggal lezártak egy járdaszakaszt a Petőfi Sándor és a Hunyadi János utcában.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A rendőrök ezután Kásler Miklós házánál dolgoztak több órán keresztül. A szomszédokat arról kérdezték, hogy hallottak-e valami szokatlant az előző éjszaka.

– Vasárnap éjszaka nagyon vadul ugattak a környék kutyái, nem úgy, mint ami megszokott. Még bosszankodtam is miatta, de nem mentem ki megnézni, mi az oka a hangzavarnak – mondta egy férfi, aki néhány házzal arrébb lakik. Az időpontot egy másik szomszéd is megerősítette.

– Idegesen ugattak a kutyák, de nem sejtettem, mi az oka. Csak azután jöttünk rá, miután délután rendőrök érkeztek. A miniszter úr nem lakik itt, ritkán látjuk, de például a múlt héten itt állt a nagy autó, a tetején a kék lámpával” – mondta el a portál kérdésére egy asszony. 

A helyszínen látottak alapján a ház vasútállomás felőli oldalán lévő ablakon juthatott a betörő az épületbe. Arról nincs információ, hogy mi tűnt el, vagy mekkora a kár. Annyit még lehet tudni, hogy nemrégiben egy közeli házba is megpróbált betörni valaki, de a házigazda megzavarta.

 Kásler Miklós Budapesten született, de Sárváron járt általános és középiskolába, 2012-ben a város díszpolgárává választották. 

A 112press.hu videót is közölt a helyszínről.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: betörés, Kásler Miklós, Sárvár


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest