Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Menczer Tamás: Óriási összeget spórolt meg a magyar gazdaság a keleti vakcináknak köszönhetően

Szerző: | 2021. május 04., 17:54 | Belföld

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a 2021. május 4-én kiadott Facebook-videójában (Forrás: Menczer Tamás Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Óriási összeget spórolt meg a magyar gazdaság a keleti vakcináknak köszönhetően – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára kedden a Facebook-oldalán.

HIRDETÉS - AIP

Menczer Tamás a közzétett videójában azt mondta: a magyar gazdaságot a zárás alatt napi 10-15 milliárd forint veszteség érte. Megjegyezte, hogy a 4 millió átoltottat a keleti vakcinák nélkül másfél hónappal később lehetett volna elérni. – Ezalatt a másfél hónap alatt a magyar gazdaságot több mint 550 milliárd forintnyi veszteség érte volna – jelentette ki, hozzátéve: ezt az összeget vagy legalábbis a jelentős részét sikerült megspórolni a keleti vakcináknak köszönhetően.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

– Vagyis az orosz és a kínai vakcina beszerzése – az életmentés és az újraindítás mellett – gazdasági szempontból is jó döntés volt – fogalmazott az MTI által is idézett államtitkár, hangsúlyozva, „minél többen oltatjuk be magunkat, annál előbb kapjuk vissza régi életünket”.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: keleti vakcinák, koronavírus-oltás, Menczer Tamás


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest