A Fidesz Facebookon már hirdeti is, hogy Karácsony Gyurcsány embere

A Fidesz Facebookon már hirdeti is, hogy Karácsony Gyurcsány embere

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Néhány órával azt követően, hogy Karácsony Gergely hivatalosan is bejelentette indulását a miniszterelnök-jelölti előválasztáson, a Fidesz fizetett Facebook-videóban is azt hirdeti: Karácsony Gyurcsány embere.

– Karácsony már 2004-ben is Gyurcsánynak dolgozott fizetett tanácsadóként, és azóta is együtt politizálnak. Ezért támogatja most Gyurcsány Karácsonyt. Ne hagyjuk, hogy újra tönkretegyék Magyarországot! – olvasható a kormánypárt Facebook-hirdetésének ajánló szövegében.

A Facebook hirdetéseket kezelő oldala szerint az adott hirdetésre feltételezhetően 450-500 ezer forintot költhetnek el, és a közösségi portál előrejelzése szerint potenciálisan kevesebb mint egymillió felhasználót érhet el. Mint a Facebook hirdetéskezelője megjegyzi, nagyjából 300-350 ezerszer villanhat fel a hirdetés a képernyőkön, ám lehet, hogy egy ember többször is belefuthat a fizetett posztba.

Budapest főpolgármestere egyébként szombaton – ahogy arról lapunk is beszámolt – programot is hirdetett. Délutáni online megtartott beszédében elmondta azt is, hogy életre hívja a 99 mozgalmat, amelynek olyan embereket hozott össze, mint Ángyán József, Kiss János, Bod Péter Ákos, Ferge Zsuzsa, Alföldi Róbert és ifj. Bibó István. A politikus mögé már felsorakozott a Párbeszéd, az MSZP és az LMP is.