Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Az Erzsébet hídról a Dunába zuhant egy egyetemista

Szerző: | 2021. május 16., 11:16 | Belföld

Erzsébet híd Budapesten (Forrás: Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyelőre nem tudni hogyan, de a Dunába esett egy férfi szombaton késő este az Erzsébet hídról. A vízirendészet munkatársai perceken belül megtalálták a folyóban sodródó fiatalt, a hajóba emelték és a partra vitték. Az egyetemista fiút a mentők kórházba szállították.

HIRDETÉS - AIP

A vízrendészet munkatársai egy másik, néhány nappal korábbi esetükről is beszámoltak. Egy kétségbeesett anya még hét közepén hívta fel a rendőrséget, hogy speciális nevelésű igényű, zavartan viselkedő 16 éves fiával összeveszett és a gyerek elszökött otthonról. Annyit lehetett tudni, hogy a kamasz a Duna felé indult el rollerjával.

A rendőrök keresni kezdték, a vízirendőrök rá is találtak, amint magányosan üldögélt a folyó egyik lépcsőjén. Amikor azonban meglátta őket, akkor felállt és elindult a rollerrel a Kopaszi-gát felé. Ennek ellenére a vízirendőrök a parton „elfogták” és biztonságba helyezték a fiatalt, amíg édesanyja és a mentők kiértek a helyszínre.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: vízirendész


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest