Hatalmas páncélszekrény tűnt fel Mészáros Lőrincék új otthonánál

Hatalmas páncélszekrény tűnt fel Mészáros Lőrincék új otthonánál

Mészáros Lőrinc

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A vitrin már a helyén várja az üzembe helyezést – erről tett közzé bejegyzést a békéscsabai Trezor-Liktor Zrt., az egyik legnagyobb saját gyártású páncélszekrényének szállítását bemutatva. A március végi posztban a helyszínt ugyan nem adták meg, de az elhelyezésről szóló képek és videók alapján beazonosítható volt Mészáros Lőrincék XII. kerületi villája. A nyolcszáz kilós páncélszekrényt az udvaron felállított daruval kellett az emeletre beemelni.

A 24.hu érdeklődött a biztonsági eszközök gyártásával foglalkozó cégnél, hogy tényleg Mészároséknak vitték-e az 1,6 milliós modellt. Válasz nem érkezett, viszont a cikk megjelenése után alig húsz perccel a cég törölte a Facebook-bejegyzést.

A Széchenyi-hegyen lévő villában még zajlanak az építési munkálatok, az eredetileg háromlakásos, úszómedencés házat át kell építeni és egybenyitni Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kedvéért. Miután az ellenzék is érdeklődni kezdett az ingatlan iránt, vasárnap már biztonsági őr posztolt a villa előtt, és az érkezőknek megtiltotta, hogy képeket készítsenek az épületről. A ház biztonságáért a felcsúti Talics Norbert által tulajdonolt Eurovéd Security Zrt. felel. A cég a 2014-es alapítástól kezdve védi a különféle Mészáros-érdekeltségeket.