Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Dobrev Klára bejelentette: jobbikos politikust támogatnak Veszprémben

Szerző: | 2021. június 06., 13:23 | Belföld

Dobrev Klára és Rig Lajos (Fotó: Dobrev Klára / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nemsokkal azután, hogy vasárnap Jakab Péter Jobbik-elnök, a párt miniszterelnök-jelöltje bejelentette, DK-s politikust támogatnak Tatabányán, Dobrev Klára, aki pedig a DK EP-képviselője és egyben kormányfő-aspiránsa is hasonló gesztust tett. A politikus ugyanis azt közölte, Veszprém megye 3-as választókerületében egy jobbikos jelölt, Rig Lajos nyerte el pártjuk bizalmát.

HIRDETÉS - AIP

– Lajos hosszú éveket töltött el a helyi és országos politikában is, a Tapolca és Ajka környékén élő emberek érdekvédelmén kívül elsősorban az egészségügyi és szociális dolgozók hangját tolmácsolja a parlamentben, mert ahogy mentődolgozóként, úgy országgyűlési képviselőként sem tesz különbséget aközött, milyen párttal szimpatizál, aki segítségre szorul. Ráadásul Lajos volt az, aki a járvány idején önkéntesként visszaállt mentőápolónak. Ilyen emberekre van szüksége Magyarországnak! Ő képes arra, hogy megszólítsa a jobboldali érzelmű ellenzéki szavazókat is, ez pedig kulcsfontosságú lehet a körzetben – indokolta a döntést Dobrev Klára.

Mint írtuk korábban, nemcsak a DK és a Jobbik jelenti be sorra egymás kölcsönös támogatását az előválasztáson. Ugyanis a momentumos Berg Dániel pártja döntésének értelmében vasárnap visszalépett a párbeszédes Tordai Bence javára Buda egyik választókerületében, így Tordainak a DK-s Kálmán Olgával kell majd megküzdeni az indulás jogáért. A Jobbik a választókerületben Kálmánt támogatja.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Dobrev Klára, Rig Lajos


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest