Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

„Befogott orral párzanak a baloldalon” – már ebben a stílusban ír a kormányközeli bulvár az ellenzékről

Szerző: | 2021. június 08., 17:15 | Belföld, Média

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Bemutatjuk Gyurcsány zombikormányát! – ezzel a felütéssel, zombivá photoshoppolt, Gyurcsány-kitűzőt viselő ellenzéki politikusokkal jelent meg címlapján a Ripost7 kormányközeli hetilap kedden. A zombik közt Gyurcsány Ferenc, Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Gy. Németh Erzsébet látható Draskovics Tibor és Gál J. Zoltán társaságában.

HIRDETÉS - AIP

A címlapon ugyancsak szerepel a befogott orral egymást ölelő Kálmán Olga és Jakab Péter is az alábbi címmel: „Fene a gusztusukat! Befogott orral párzanak a baloldalon”. Később ugyanez az ábra és megjegyzés is szerepel a lap belső oldalain is, a teljes négyes, illetve ötös oldalt elfoglaló méretben.

A Ripost címlapja

Érdemes felidézni, a Ripost7 hogyan jellemezte magát a hetilap elindításakor. „A Ripost7 a patrióta bulvár legjobb hagyományait őrző hetilap (…). A magyar nyomtatott médiában példátlanul gazdag vizuális tartalmat kínál: infografikák, karikatúrák, egyedülálló fotók, gúnyrajzok, képriportok hozzák közelebb napjaink valóságát. Stílusa szókimondó, szlogenje: Hajrá, magyarok!”

Az újság előszavát Ómolnár-Miklós főszerkesztő jegyezte, aki azzal indítja sorait: „Elvekről vagy mindenen átgázoló nyers érdekekről szól ma a baloldali politika? Kálmán Olga és a csörgősipkás Jobbik-Führer, Peti bohóc megdöbbentően perverz násztánca megadja az egyértelmű választ”. Ómolnár felidézte Kálmán korábbi, még műsorvezetőként tett kijelentését, mely szerint jobbikosokat soha nem engedne a műsorába, majd azzal folytatta: „Aztán egy szép napon, mint egy bekábszerezett politikai örömlány, Kálmán Olga beleomlott Gyurcsány és Gyurcsányné karjaiba”. Ezzel Ómolnár szerint Kálmán visszamenőlegesen is bizonyította, „az állítólagos függetlenségről szóló duma a nézők egyértelmű becsapása volt”. – Most pedig már Gyurcsányék politikai prostituáltjaként Kálmán Olga szolgai módon hajtja végre az elvtelen bolsevik tempóból következő pártutasításokat. Valahogy úgy, mint a Sztálin-Hitler paktum idején a szovjet funkcionáriusok, akik néhány éven át gazdájuk parancsára hirtelen nácibarátok lettek… – tette hozzá.

A Ripost7 címlapján egyébként a mosolygó Orbán Viktor is szerepel, akit a „legmenőbb Facebook-huszárként” említenek.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Kálmán Olga, Ripost, Ripost7


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest