Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Jakab a fideszeseknek: A milliós fizetésetekben az is benne van, hogy végig kell hallgatnotok

Szerző: | 2021. június 08., 10:53 | Belföld

Budapest, 2021. május 25. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje felszólal napirend elõtt az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. május 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nyugodtan utáljatok, gyűlöljetek, büdös bunkózzatok, ha akartok, de a milliós fizetésetekben az is benne van, hogy végig kell hallgatnotok – erről írt közösségi oldalán Jakab Péter Jobbik-elnök, a párt miniszterelnök-jelöltje a fideszes képviselőknek üzenve.

HIRDETÉS - AIP

Posztja előzménye, hogy Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető hétfőn jelezte, a kormánypárt képviselői nem hallgatják meg Jakab felszólalását, miután a Jobbik-elnök előre megígérte Kövér László házelnöknek, olyat mond neki, mint még soha. – Sajnos, bizony, nem leszünk közönsége a „művész úrnak”, de még az is komoly vita tárgya nálunk, hogy az alpári vagdalkozása egyáltalán megvetésre érdemes-e. Szóval ne bántódjon meg a kezdő ávós tempó bohócsipkával koronázott királya, de ma a falnak kell elmondania, amit szeretne – közölte Kocsis.

Jakab most az ügy kapcsán azt kérdezte követőitől: „Nektek van lehetőségetek arra, hogy elhagyjátok a munkahelyeteket, ha nem szimpatikus a kollégátok? A boltban az eladó otthagyhatja a pultot, ha nem szimpatikus a pénztáros? Az orvos kijöhet a műtőből, ha nem szimpatikus az asszisztens? Ugye, hogy nem. Hát akkor kedves fideszes meg KDNP-s képviselőtársak ti se legyetek kivételek.”

A kormánypártiakhoz szólva azzal folytatta, persze nem kötelező őt végighallgatni. – Ebben az esetben az átlag melósnak azt szokták mondani, lehet keresni másik munkahelyet. Nektek is. Legkésőbb jövőre. Nem lesz könnyű, mert léhűtőkre sehol sincs szükség – tette hozzá.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Fidesz, Jakab Péter, Jobbik, Kocsis Máté, Kövér László, parlament


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest