Mészáros Lőrinc: Andival nagyon boldogok vagyunk – Ízelítő az Index pénteki interjújából

Mészáros Lőrinc: Andival nagyon boldogok vagyunk – Ízelítő az Index pénteki interjújából

Mészáros Lõrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenõhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Idén, 445 milliárdos vagyonnal, Mészáros Lőrinc került A 100 leggazdagabb magyar listájának élére, ezzel letaszítva a trónról Csányi Sándor OTP-vezért. Mint az Index jelezte, a leggazdagabb magyar pénteken exkluzív interjúban számol be vagyonosodásáról, cégbirodalmáról, a válság hatásáról, banki-, és agrárbefektetéseiről, illetve szokatlan módon a magánéletébe is betekintést enged. Így válása és új kapcsolata is szóba kerül.

Mészáros Lőrinc és felesége tavaly szeptemberben jelentették be, hogy elválnak. Harminchat évet töltöttek együtt, és – ahogy az üzletember mondja – békében, korrekt módon oldották meg a különválást. Mint hozzátette, sosem feledi az együtt töltött időt, és mindig hálás lesz ezért a három és fél évtizedért.

Elismerte, hogy Várkonyi Andrea műsorvezetővel való románca hatalmas figyelmet váltott ki, és a találgatásokra válaszul megerősítette, hogy hamarosan megejtik az esküvőt is.

– Az elmúlt időszakban akaratunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk – fogalmazott az üzletember.

Csütörtökön egyébként cölöpökkel és nádassal tiltakozott a Párbeszéd Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea épülő villája előtt a XII. kerületben a Fertő tavi beruházás ellen. A Fertő tó magyar oldalára tervezett turisztikai fejlesztésre 2019-ben 32 milliárd forintot irányzott elő a kormány, a beruházás alapvetően változtatná meg a déli partszakaszt. Az óriásberuházás számos civil-és környezetvédő szervezet mellett az UNESCO kritikáját is kiváltotta.