Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Nem engedték be a Magyar Hangot a kormányinfóra, amit ezúttal Orbán tartott

Szerző: | 2021. június 10., 11:59 | Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. június 10-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem kapott meghívót a Magyar Hang a csütörtöki kormányinfóra, amit ezúttal Orbán Viktor miniszterelnök tartott. Ez az első kormányinfó, amelyen a járvány lecsengése óta először személyesen lehetnek jelen az újságírók. Már akiket beengedtek.

HIRDETÉS - AIP

Lapunk mindenesetre próbált regisztrálni, ám arra hivatkozva nem engedték be munkatársunkat, hogy csak a meghívottak mehetnek be. Azt többszöri kérdésünkre sem közölték, ki döntött arról, hogy ki kap meghívót, ki nem.

Kollégánk azért megvárta, hogy a sajtótájékoztatóra megérkezzen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, ekkor vette észre, hogy Orbán Viktor miniszterelnök társaságában érkezik. Kollégánk így személyesen a kormányfőtől szerette volna megtudni, miért nem mehetünk be, a miniszterelnök ekkor azzal viccelt, reméli, őt beengedik.

Korábban sem engedték be egy ideig a Magyar Hangot a kormányinfóra, majd mikor erről többször beszámoltunk, végül mégis kaphattunk meghívást az eseményre. Ugyanakkor a járvány alatti online kormányinfón az utolsó alkalmakkor már nem olvasták be lapunk kérdéseit.

A Magyar Hanghoz hasonlóan az Alfahírt és a Direkt36-ot sem engedték be a csütörtöki kormányinfóra.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Gulyás Gergely, kormányinfó, Orbán Viktor


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest