Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A magyar panda ősi házőrző – Ilyen jövőt lát a Kétfarkú Kutya Párt

Szerző: | 2021. június 11., 13:06 | Belföld

Fotó: a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Teszteltük az időgépünket, és borzasztó 2026-os címlapok tűntek fel hat budapesti újságosbódén – „szörnyedt el” a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Facebookon.

HIRDETÉS - AIP

Bejegyzésük szerint most azon dolgoznak, hogy meg tudják változtatni a jövőt.

A képzeletbeli címlapokon egyebek mellett a Bicskéig meghosszabbított kínai nagy falról szóló „hír” látható, egy jövőbeni bulvárhír szerint pedig a helyi gazdák az elszaporodott sárkányokra panaszkodnak. De akad „híradás” arról is, hogy az utolsó két iskolaépület is összedőlt már Budapesten, és csak a Fudanon folyik oktatás.

A kamulapokból az is kiderül, hogy 200 szintes lesz az új KDNP-székház, Magyarország csatlakozik a jüan-rubel zónához, végre lesz szecsuáni kolbászfesztivál, és az „ősi” Fudanról pedig már csak olyan cikkek születnek, amelyek Nagy Lajos korára eredeztetik az egyetem megalapítását.

Azt is megtudhatjuk a képzeletbeli címlapokból, hogy Orbán Viktor szereti a gendermentes pekingi hurkát, és invazív faj a dalai láma.

Posztjuk végén arra kérik olvasóikat, hogy menjenek el a négy NEM-es konzultációra a Fudan egyetemről, ha segíteni akarnak a jövő megváltoztatásában.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Fudan, Magyar Kétfarkú Kutya Párt


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest