A „szellemi honvédőkért” szólalt fel Varga Judit

A „szellemi honvédőkért” szólalt fel Varga Judit

Varga Judit a CÖF rendezvényén (Forrás: Varga Judit Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Soha nem volt még akkora szükség a szellemi honvédelemre, mint napjainkban! – ezt posztolta Varga Judit, miután a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány felkérésének eleget téve köszöntőt mondott a Szellemi Honvédő díjak átadása alkalmából.

A díjazottak egyébként Márfi Gyula, Balog Zoltán, Bencze Izabella és az Erdélyi Körök Országos Szövetsége voltak.

Az igazságügyi miniszter egy Wass Albert-idézetet is megosztott, miszerint „van fa, amelyiknek a gyökere nagyon mélyen bent van a földben. Évszázados mélységekre bent, és ember is van ilyen. És sem az ilyen fát, sem az ilyen embert nem bánthatja nagyon a vihar. Csak megtépheti, de kidönteni nem bírja. Mert a gyökere benyúlik a föld szívéig éppen s a föld hűséges erővel megtartja az ilyen fát s az ilyen embert.” Mit írta, „a mi szellemi honvédőink mindannyian ilyen fák a nemzet életében”.

A CÖF egyébként nemrég jelentette be, hogy 2006-os „Gyurcsány-terror” eseményeit bemutató országjáró vándorkiállítást rendez. A többi között fényképeket, „a rendőrterror során használt” fegyvereket és eszközöket bemutató tárlat mellett fórumok is lesznek majd, amelyeken „2006 hősei”, a jogsértések érintettjei számolnak be a történtekről.