Jakab a fideszeseknek: Nincs lógás, nincs nyafogás, munka van

Jakab a fideszeseknek: Nincs lógás, nincs nyafogás, munka van

Budapest, 2021. május 31. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje azonnali kérdést tesz fel Orbán Viktor miniszterelnöknek az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. május 31-én. MTI/Soós Lajos

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Múlt héten a Fidesz bejelentette, hogy a képviselőik nem jönnek be az ülésterembe, ha felszólalok. Ennek megfelelően üresek is maradtak a fideszes padsorok. Ma ismét felszólalok napirend előtt, és elvárom, hogy a kormánypárti képviselők bent legyenek a munkahelyükön – erről írt közösségi oldalán Jakab Péter, a Jobbik elnöke egyben miniszterelnök-jelöltje.

Legutóbb Kocsis Máté, a Fidesz-frakcióvezetője jelezte: „Gyurcsány jobbikos betanított munkása keveri a keményet a primitívvel, a politikai vádakat a személyes sértegetéssel, az előadni kívánt bohócműsora pedig már roppant unalmas és szánalmas. Mindenki tudja, hogy a produkciója még csak nem is a kormányoldal gyalázásáról szól, hanem kizárólag a saját szereplési vágyáról. Éppen ezért a kormánypárti frakciók tagjai távolmaradásukkal szeretnének elmondani Jakab Péternek mindent, amit róla gondolnak”.

Jakab szerint viszont benne van a kormánypártiak fizetésében, hogy végig hallgassák őt. – Nincs lógás, nincs nyafogás, munka van. Akkor is, ha megerőltető hallani az igazságot – nyomatékosította Jakab.