Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Molnár Piroska: Agyament ötlet, hogy összemossák a homoszexualitást a pedofíliával

Szerző: | 2021. június 16., 10:24 | Belföld

Molnár Piroska (Fotó: Végh László / Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Agyament ötlet, hogy összemossák a homoszexualitást a pedofíliával, oly mértékben abszurd, hogy akik így gondolják, jó lenne ha meghallgatnának olyanokat, akik otthon vannak a területen, akkor talán kicsit a fejükhöz kapnának hogy álljon meg a menet – mondta a kedden megszavazott törvény kapcsán Molnár Piroska színésznő az RTL Híradónak.

HIRDETÉS - AIP

Elmondta, elutasít mindenféle megkülönböztetést, ez tőle teljesen idegen, gyerekkorában azt hallotta otthon hogy csak ember van, ilyen, olyan, de ember, ehhez ma is ragaszkodik.

Hozzátette: nem tiszták a fogalmak, hogy mi a pedofília, vagy a például a homoszexualitás. Ahelyett, hogy ennek utánanézne az ember, azt mondja, hogy „megyünk és megvédjük a gyerekeket”.

Arról is beszélt, hogy vannak a környezetében olyanok, akik miatt aggódik, mert bizonyos helyzetekben ez a törvény miatt rosszul fogják érezni magukat. A színészeket annyira nem félti, mert a színházi környezet toleránsabb, de a tanárokat például igen.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: homofóbia, Molnár Piroska, pedofiltörvény


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast: – Na, hol nem fogunk megöregedni?!

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest