Kocsis Máté Gyurcsány Ferencnek: Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb

Kocsis Máté Gyurcsány Ferencnek: Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje a Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett ülésérõl tartott debreceni sajtótájékoztatón 2021. június 17-én (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egészen meglepő szintre jutott Gyurcsány Ferenc és Kocsis Máté üzengetése a Facebookon. Még a frissen megszavazott, melegellenes részekkel teletűzdelt törvény és Gréczy Zsolt neve is előkerült.

– Mehetnének moziba. Ott pedig foghatnák egymás kezét, édes hármasban – ezt üzente a Facebookon Gyurcsány Ferenc Kocsis Máténak és Orbán Viktornak azután, hogy a miniszterelnök és a Fidesz frakcióvezetője is a DK elnökéről, mint potenciális veszélyről beszélt. Az ellenzéki politikus megfogalmazása szerint „istenemre ezek belém szerettek”. Ahogy lapunk is beszámolt róla, a miniszterelnök például arról beszélt, hogy a járvány és a bevándorlás mellett a legnagyobb veszély, ami fenyegeti az országot, az az, ha Gyurcsány Ferenc újra a hatalom közelébe kerül.

A Demokratikus Koalíció elnökének ironikus megjegyzését azonban Kocsis Máté nem hagyta szó nélkül, ő is a Facebookon reagált. Mint közölte, „Feri bátyám leírta a vágyait”, majd a kedden elfogadott és homofób passzusokat is tartalmazó jogszabályra utalt azzal, hogy az „új törvény értelmében már gyerekeket legalább nem traktálhat vele”. – Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb, meg a Gréczy Zsolt szelfizgetés után – fűzte hozzá.