Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

„Orbán Viktor kínai gyarmattá, vagy inkább orosz kolóniává tenné Magyarországot?”

Szerző: | 2021. június 17., 22:02 | Belföld

Tüntetés a pedofiltörvény homoszexualitást érintő módosítása ellen a Kossuth téren (Fotó: Magyar Hang/Malatinszky Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz régóta antikommunistának hazudja magát, mégis sorra másolja a keleti diktatúrák módszereit – erről írt Facebook oldalán Fekete-Győr András.

HIRDETÉS - AIP

A közbeszédben hetek óta forró témának számító kínai Fudan Egyetem ügyét hozta itt fel, amelyre egyrészt komoly befolyása lehet a Kínai Kommunista Pártnak, másrészt az építésére költött 450 milliárdos hitelt még az unokáink unokái is fizetni fogják. A kínaiak után pedig most újra az oroszokat másolja a hatalom a Momentum elnöke szerint, hiszen a melegellenes törvényüket lemásolták, sőt, sokkal kirekesztőbbé formálták.

– Lassan tényleg csak az a kérdés, hogy Orbán Viktor kínai gyarmattá, vagy inkább orosz kolóniává tenné Magyarországot? – tette fel a kérdést, biztosnak nevezve azt, hogy „minél távolabb a Nyugattól, minél távolabb a szabadságtól”. A párt miniszterelnök-jelöltje egyúttal merész ígéretet is tett, „2022 után hazaküldjük a Kínai Kommunista Pártot és a Fudan egyetemet, felmondjuk Paks2-t, és eltörlünk minden kizsákmányoló, orosz mintára készült törvényt”.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Fekete-Győr András, Fudan, Kína, Oroszország, pedofiltörvény


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast: – Na, hol nem fogunk megöregedni?!

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest