Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Döntöttek a gyöngyösi polgármesteri hivatalban fegyverrel fenyegetőző férfi letartóztatásáról

Szerző: | 2021. június 18., 14:19 | Belföld

A gyöngyösi polgármesteri hivatal (Fotó: Globetrotter19/Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Döntött az Egri Járásbíróság a gyöngyösi polgármesteri hivatalban fegyverrel fenyegetőző férfi letartóztatásáról, a határozat még nem jogerős – közölte az Egri Törvényszék sajtószóvivője pénteken az MTI-vel. Hoszné Nagy Tímea tájékoztatása szerint a bíróság egy hónapra rendelte el a férfi letartóztatását, akivel szemben a napokban fegyveresen elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás.

HIRDETÉS - AIP

Emlékeztetett: azzal gyanúsítják, hogy szerdán egy gázriasztópisztollyal, egy 20 centis késsel és egy sokkolóval felfegyverkezve bement a gyöngyösi polgármesteri hivatalba, ahol többek megölésével fenyegetőzött.

Az Egri Járásbíróság a letartóztatásra vonatkozó döntést azzal indokolta, hogy tartani lehet attól: a férfi szabadlábon hagyása esetén elszökne vagy elrejtőzne, ezzel meghiúsítva, illetve megnehezítve az ellene folyó eljárást. Emellett fennáll a veszélye, hogy a cselekményt folytatná vagy újabb hasonló tettet követne el. A szóvivő jelezte: a nyomozóhatóság vizsgálja azt is, hogy az élet kioltására alkalmas eszközök birtokában a férfi elkövetett-e más, akár súlyosabb bűncselekményt.

– A végzést az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette, ám az egyelőre nem jogerős, mivel a védő nem volt jelen az ülésen, így neki öt munkanapja van jelezni esetleges fellebbezési szándékát – közölte Hoszné Nagy Tímea.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: bűncselekmény, fenyegetőzés, Gyöngyös, letartóztatás, polgármesteri hivatal


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest