Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kiderült, hol és kivel nyaral Mészáros Lőrinc

Szerző: | 2021. június 24., 21:14 | Belföld, Külföld

Jegyesével sétál a Nápoly közeli Amalfi városkában Mészáros Lőrinc (Forrás: Ugytudjuk.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A dél-olaszországi Amalfi belvárosában fotózta le az ugytudjuk.hu olvasója – állítása szerint csütörtökön – Magyarország leggazdagabb emberét. A papucsban és beszédes, ICON feliratú pólót viselő Mészáros Lőrinc a képen feltehetően jegyesével, Várkonyi Andreával és fiával, ifj. Mészáros Lőrinccel sétálgat a mediterrán városka utcáin. Vagy ha nem ők azok, akkor a fotón szereplő személyek a megtévesztésig hasonlítanak rájuk.

HIRDETÉS - AIP

A Magyar Hang megtalálta a már most ikonikus „ICON” pólót is, melyet Mészáros a dél-olasz kiruccanáson visel. Az ugytudjuk.hu fotóján ugyan nehezen kivehető, de ez minden bizonnyal a Dean and Dan Caten kanadai ikertestvérek által alapított Dsquared² olasz luxusdivatmárka Icon sorozatából a fényvisszaverős változat. A pólót 215 euróért (mai árfolyamon 75 ezer forintért) árulja a luxus ruházati cég a saját honlapján.

Az ugytudjuk.hu még azt is hozzáteszi, hogy a vállalkozó vélhetően ide is magánrepülőgéppel érkezhetett. A 24.hu írt arról, hogy a mai napon, azaz csütörtökön a Mészáros Lőrinc által is gyakran használt, OE-LEM lajstromjelű magánrepülőgép találkozott a Földközi-tengeren hajózó, 42 méter hosszú tengeri jachttal, a Lady Mrd-vel, amelyen már megfordult a magyar gazdasági és politikai elit számos tagja.

Forrásaik alapján azt írják, hogy a Bombardier gép rövid franciaországi tartózkodás után Nizzából repült az olaszországi Nápolyba, ahol a hajó már napok óta a nyílt vízen várakozott. A Lady MRD a gép landolását követő percekben felhúzta a horgonyt, és a parti kamerák képe szerint behajózott a kikötőbe.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Lady MRD, Mészáros Lőrinc, Várkonyi Andrea


Elmegyek

Elmegyek

Érezték Rogániában, hogy okézsoké, pedofília, szexuális propaganda, gyerekek, erős hívószavak, de Soros György végtelen támadássorozata hazánk ellen már tényleg csak a legelszántabb egykori polgári körösökben mozgat meg bármit is.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast: – Na, hol nem fogunk megöregedni?!

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest