Karácsony a Fidelitasnak: Inkább engem ekézzenek ész nélkül, mint a vadvirágos termőföldet

Karácsony a Fidelitasnak: Inkább engem ekézzenek ész nélkül, mint a vadvirágos termőföldet

Az inge kapcsán kéri ki a véleményeket a politikus (Forrás: Karácsony Gergely Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Végül is hálás is lehetnék a Fidelitasnak, mert ha az igazi fideszes tempót tolták volna, még le is betonozták volna a méhlegelőt, hogy építhessen oda valamit magának Mészáros Lőrinc. Így „csak” a természetet tették tönkre, a fát pusztították, és kiállítottak magukról a cikiségi bizonyítványt – így reagált Karácsony Gergely főpolgármester arra, hogy a kormánypárt ifiszervezete a napokban lekaszált egy méhlegelőnek szánt területet.

Mint írta a politikus, „ha továbbra is van kedvük egy kis társadalmi munkára, jelentkezhetnek a Főkertnél, van dolog bőven”. – Előbb persze meg kellene tanulni kaszálni rendesen, mert hát hiába költenek el súlyos tízmilliókat arra, hogy bebizonyítsák, én csak egy szemüveges budapesti vagyok, de emlékszem, hogy nálunk Nyírtasson, aki ilyen minőségű munkát végzett volna, alighanem bottal kergetik a határig – fejtegette.

Szerinte az ifjú fideszeseknek a bottal kergetés helyett talán némi kártérítési kötelezettség azért kijárna. – Addig is, a Főkert Nonprofit Zrt. szakemberei igyekeznek rendbe tenni, amit a srácok elszúrtak. Értem, hogy nekik ezt adták pártfeladatba, de inkább engem ekézzenek ész nélkül, mint a vadvirágos termőföldet, ha kérhetem – tette hozzá.

Karácsony arra is kitért, az ügy arra is rámutat, hogy a Fidesznek még az új generációja is képtelen megérteni bármit, aminek köze van a XXI. századhoz. – Mit várhatunk akkor az öreg fideszes politikusoktól? Talán csak néhány gyurcsányozós plakátot a városban. Mondjuk, jobb lett volna, ha azokat nem törvénytelenül, illegális felületeken helyezik el, mert így szegény Sára Botond kormányhivatali vezetőnek le kell szedetnie őket. Ez lenne ugyanis a dolga neki, nyilván siet is megtenni, nem? – zárta posztját.

Az üggyel kapcsolatban korábban reagált lapunknak Kerpel-Fronius Gábor. Az okosvárosért és részvételiségért felelős főpolgármester-helyettes többek között arról beszélt, hogy a Fidelitas akciója „sok ember és a természet több hónapnyi munkáját tönkretevő ostoba dolog volt”.