Karácsony Gergely: Ki az, aki még a Fidesznél is szánalmasabb?

Karácsony Gergely: Ki az, aki még a Fidesznél is szánalmasabb?

Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere, miniszterelnök jelölt (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A budapesti méhlegelő lekaszálása után újabb akciót szervezett a Fidelitas, ezúttal a leaszfaltozott Clark Ádám térre helyeztek el cserepes virágokat. „Tarlós István volt főpolgármester idejében elképzelhetetlen lett volna, hogy Budapest nevezetes körforgalmát, a Clark Ádám teret leaszfaltozzák. Karácsonyék ismét bebizonyították, hogy alkalmatlanok a főváros vezetésére, hiszen aszfalt helyett zöldet ígértek!” – üzenték a Facebook-oldalukon.

„Na, ki az, aki a még a Fidesznél is szánalmasabb? A Fidelitas” – így reagált az akcióra Karácsony Gergely főpolgármester. „Százszor elmondtuk, a Főkert, a kollégáim is, én is: természetesen a Lánchíd felújítása végén újra lesz virágágyás a Clark Ádám téren, szebb, mint valaha” – tette hozzá.

„Egyszerre autósüldözésről hadoválni és virágágyást követelni azért jó nagy ostobaság, mert ez az átmeneti megoldás éppen az autósforgalom zavartalansága miatt vált szükségessé. Pont úgy, ahogyan a fonódó villamos építésekor Tarlós idején, pont azoknak a terveknek megfelelően, amelyek a fideszes városvezetés idején születtek” – írta.

Végezetül pedig azt ajánlotta a fidelitaszosoknak, hogy menjenek el „a Főkert által felajánlott gyorstalpalóra, mert nagyon nem megy nekik a kertészkedés. A múltkori természetpusztítás után most kiteszik szegény növényeket a tűző napra az aszfaltra. Csak remélni merem, hogy mostantól minden nap kimennek szépen és meglocsolják azokat a növényeket. Vagy ezt is nekünk kell csinálni helyettük?”