Szél Bernadettet támogatja az MSZP-Párbeszéd is Budakeszin

Szél Bernadettet támogatja az MSZP-Párbeszéd is Budakeszin

Szél Bernadett és Kunhalmi Ágnes (Fotó: Kunhalmi Ágnes / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szél Bernadettet támogatja az MSZP-Párbeszéd az előválasztáson Pest megye 2-es számú, Budakeszi központú választókerületében – jelentette be közösségi oldalán Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke.

– Szél Bernadett az a zöld politikus, aki nagyban hozzájárult az elmúlt években ahhoz, hogy széles körben figyelmet vívjon ki a zöld gondolatnak és a klímapolitika jelentőségének. Nagyon sokat tett azért, hogy mára már egyre több ember érzi magáénak a környezettudatos életvitelt. Mindemellett egész eddigi politikai munkássága során, mindig is felkarolta a Fidesz rendszerének legnagyobb kárvallottjait, a legkiszolgáltatottabb rétegeket. Elszántan és eltántoríthatatlanul küzd az emberekért – indokolta a döntést Kunhalmi.

Hozzátette: reménnyel néz elébe annak, hogy a kormányváltást követően együtt keressék zöld és baloldali válaszokat a kihívásokra.

Szél Bernadettet a Momentum, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Jobbik is támogatja az előválasztáson. A politikus ellenzéki kihívója a választókerületben Hegyesi Beáta, ő a DK bizalmát élvezi.