Meglátogatta Orbán Viktor felcsúti házát a Magyar Hang + Videóval

Meglátogatta Orbán Viktor felcsúti házát a Magyar Hang + Videóval

Gulyás Balázs publicista, lapunk munkatársa 2021. július 8-án Orbán Viktornak kézbesít egy példányt a Magyar Hang friss számából Felcsúton. Fotó: Magyar Hang.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A héten több olyan közéleti esemény történt, amely érintette a magyarországi sajtószabadság kérdését. Miután Orbán Viktor egyedüli uniós vezetőként felkerült a Riporterek Határok Nélkül nevű nagy tekintélyű nemzetközi újságíró szervezet azon listájára, amely „a sajtószabadság ellenségeit” listázza, a miniszterelnök egy „spontán” videóban örökítette meg, ahogy ellátogatott egy pavilonhoz, ahol – ahogy ő fogalmazott – „kormánygyalázó” újságokat kért és vásárolt az újságárustól. Négy ilyet sikerült neki beszereznie, a Magyar Hang (amely a második legolvasottabb politikai hetilap) nem volt köztük.

Ezt követte a szerdai kormányinfó, melyre a Magyar Hang munkatársát ezúttal, immár harmadik alkalommal sem engedték be. Mint Gulyás Gergelytől megtudtuk, azért, mert ő kevesli a lap példányszámát.

Felbuzdulva azon, hogy a miniszterelnök és a kormány érdeklődésének középpontjába került a sajtószabadság kérdése, úgy gondoltuk, megismertetjük a Magyar Hangot Orbán Viktorral. Ennek érdekében Gulyás Balázs újságíró kollégánk személyesen vitt egy példányt a Magyar Hang friss számából a kormányfőnek a felcsúti stadion szomszédságában lévő házába.

Annak érdekében, hogy Orbán Viktor folyamatosan tájékozódhasson arról, hogy mit olvashat hétről hétre nagyrészt polgári értékrendet valló olvasótáborunk, egy előfizetési csekket is kézbesítettünk a miniszterelnöknek. A csekket kitöltöttük Orbán Viktor nevére, a felcsúti címével, hogy neki ezzel már ne is kelljen vesződnie. Csak befizeti az azon szereplő összeget és egy évig hétről-hétre megkapja a postaládájába a Magyar Hangot. Mindent az olvasóért!

Gulyás Balázs felcsúti kirándulását kameránk is rögzítette, melyet itt megtekinthet:

Nincsenek illúzióink, nem fűzünk nagy reményt hozzá, hogy a miniszterelnök előfizeti lapunkat, de Ön tehet érte, hogy még az eddigieknél is olvasottabb legyen a független, csak az olvasók által eltartott Magyar Hang. Fizessen elő lapunkra és ezzel küldjön egy üzenetet Orbán Viktornak és Gulyás Gergelynek: http://hang.hu/elofizetes-es-tamogatas

És hogy mit talál a Magyar Hang legfrissebb számában? Itt elolvashatja: