Hollik István a Megasztárba küldené Jakab Pétert

Hollik István a Megasztárba küldené Jakab Pétert

Jakab Péter énekel (Fotó: Jakab Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Javasoljuk Péternek, hogy inkább a Megasztárban induljon, mind jobban járunk – ezt üzente Facebook oldalán Hollik István a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének azután, hogy Jakab Péter a kampány hevében dalra fakadt.

A Magyar Hang is beszámolt róla, hogy a pártelnök Vörös István 1993-as Kié ez az ország? című szerzeményét költötte át a mai közállapotokra hangolva. Annál a sornál például, hogy „A Balaton-parton otthontalanul”, a politikus azt énekelte, „A Balaton-parton Mészáros az úr”. A dalszerző Vörös István már közölte, hogy nem járult hozzá szerzeménye semmilyen politikai célzatú felhasználásra, ezért töröltetné a videót. Jakab Péterék egyelőre jogászokkal vizsgálják, hogy ezt megtegyék-e.

A Fidesz kommunikációs igazgatója amellett, hogy egy tehetségkutatóban látná inkább az ellenzéki politikust, azt is írta, hogy „egy dal legális megszerzése lényegesen egyszerűbb mint kormányozni, de Jakab Péternek még ez sem sikerült”.