Győr fideszes polgármestere a Republic énekeseként lépett fel a városi koncerten – Videóval

Győr fideszes polgármestere a Republic énekeseként lépett fel a városi koncerten – Videóval

Dézsi Csaba András, Győr fideszes polgármestere a Republic dalát énekli 2021. július 17-én a győri Fröccsnapok alkalmával (Forrás: Dézsi Csaba András Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Bármerre indulsz el, úgyis engem találsz” – szól a Republic zenekar Csak a szívemen át című slágerének egyik sora. És valóban: Győr fideszes polgármesterét, Dézsi Csaba Andrást nehéz nem „észrevenni”.

A Borkai Zsolt emlékezetes adriai orgiáját és lemondását követő időközi választáson tavaly megválasztott városvezető szombaton a győri Fröccsnapok nevű rendezvénysorozat csúcspontján, az ingyenes Republic-koncerten lépett színpadra és a zenekarral közösen elénekelte a „Csak a szívemen át” című dalt.

Július 24-én a Hooligans lép fel Győrött, érdeklődve várjuk, hogy a polgármester ezúttal is beszáll-e a fellépésbe. Igazán pikáns volna például, ha Dézsi Csaba András a rockzenekar legújabb albumáról elénekelné a „Kendőzetlen igazság” cím számot, melyben olyan sorokat találunk, hogy például: „Búcsút mondok azoknak/Akik éjjel-nappal hazudnak/A kendőzetlen igazság/Valahogy nem népszerű manapság”.

A Fröccsnapokat a győri Rotary Club szervezi az önkormányzattal közösen. A lenti videóban ellenőrizhetik Dézsi polgármester énektudását.