Hadházy Ákos feljelentést tesz az emojis kormányzati plakátok miatt

Hadházy Ákos feljelentést tesz az emojis kormányzati plakátok miatt

Hadházy Ákos az átragasztott kormányzati plakát mellett (Fotó: Hadházy Ákos/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Klasszikus hűtlen kezelésnek és tiltott pártfinanszírozásnak tartja a kormány nemzeti konzultációt hirdető plakátkampányát, legalábbis az egyik formáját mindenképpen Hadházy Ákos. A független parlamenti képviselő azt emelte ki, amelyen az a felirat olvasható, hogy „Tart attól, hogy visszatér a Gyurcsány-korszak?”.

A politikus szerint ugyanis mindenkinek lehet véleménye a korábbi miniszterelnökről, de az állami propagandahirdetések között ez a plakát átlépett egy határt. Hiszen ez egészen egyértelműen párpolitikai hirdetés.

Hadházy Ákos felidézte, hogy többször tett már feljelentést a „propagandakampányok” miatt, mert az adófizetők pénzét nyilvánvalóan olyan dologra költi Rogán Antal minisztériuma, ami az államnak nem feladata. – A kreatív, de gyáva „nyomozók” mindig azzal dobják vissza a feljelentést, hogy ezekkel a kampányokkal a kormány csak tájékoztat, az meg ugye a kötelessége… – írta. Éppen ezért kíváncsi, hogy a gyurcsányos szöveg miatt „mit lesz képük mondani erre” a rendőröknek.

A politikus egyúttal azt kérte a támogatóitól, hogy minél több ilyen plakáton üzenjenek a kormánynak: Stop propaganda!