Közterület-felügyelőt ütöttek el, és 50 méteren keresztül vitték magukkal

Közterület-felügyelőt ütöttek el, és 50 méteren keresztül vitték magukkal

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elütötte, majd 50 méteren keresztül a motorháztetőn vitte magával a vele szemben intézkedő közterület-felügyelőt egy a járművezetéstől eltiltott 22 éves fiatalember – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a Police.hu-n.

A még vasárnap délután történt esetről azt írták: két szolgálatban lévő közterület-felügyelő állította meg az autóst vasárnap délután Budapesten, a III. kerületi Hídfő utcában. A férfit adatai igazolására szólították fel, de ennek nem tett eleget. A kocsi előtt álló egyik közterület-felügyelőt elütötte, majd mintegy 50 méteren keresztül az autó motorháztetőjén vitte magával, míg a férfi a földre esett.

A közterület-felügyelőt a mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A fiatalember elhajtott a helyszínről. Miután ismerőseitől megtudta, hogy keresik, hétfő délután jelentkezett a rendőrségen. A férfit hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés és járművezetés eltiltás alatt megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vették. (MTI)

Címkék: baleset