Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Megszűnt a forgalomkorlátozás a komáromi és az esztergomi határátkelőknél

Szerző: | 2021. július 21., 17:11 | Belföld

Magyar-szlovák határ (Fotó: MTI/Komka Péter)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megszűnt a korlátozás a komáromi és az esztergomi határátkelőknél, zavartalan a forgalom a komáromi Erzsébet és az esztergomi Mária Valéria hídon is – közölte a rendőrség a police.hu oldalon szerda este.

HIRDETÉS - AIP

Azt írták: a komáromi Erzsébet hidat szerda délután Szlovákiában tartott demonstrációk miatt tüntetők zárták le, valamint Esztergomban, a Mária Valéria hídon is akadozott az áthaladás.

A rendőrség tájékoztatása szerint a korlátozások már megszűntek, mind a két határátkelőhelyen ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság korábban szintén a police.hu oldalon arról tájékoztatott, hogy a szlovák hatóságok demonstráció miatt a parassapusztai és a somoskőújfalui határátkelőt is lezárták szerda délután.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: határzár


Elmegyek

Elmegyek

Érezték Rogániában, hogy okézsoké, pedofília, szexuális propaganda, gyerekek, erős hívószavak, de Soros György végtelen támadássorozata hazánk ellen már tényleg csak a legelszántabb egykori polgári körösökben mozgat meg bármit is.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast: – Na, hol nem fogunk megöregedni?!

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest