Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Rendőrök védik Kásler Miklóst

Szerző: | 2021. július 22., 08:54 | Belföld

Fotó: Kásler Miklós Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Néhány hónapja minden este hét óra tájékán egy rendőrautó parkol le Kásler Miklós budakeszi háza előtt, majd ott parkol egészen addig, amíg az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) első embere el nem indul munkába – írta meg a Hírklikk egy olvasói fotó alapján.

HIRDETÉS - AIP

A Blikk utánajárt a kérdésnek, a helyszínen járva több, az utcában lakó is megerősítette, a hír igaz, de ők örülnek, mert ilyen biztonságban még soha sem voltak éjszakánként. – Nem tudom napra pontosan, de tavasz vége vagy nyár eleje óta áll a miniszter úr háza előtt egy rendőrautó. Este 7 óra körül érkezik a napi ügyeletes, majd valamikor kora reggel távozik, mert amikor 8-kor én munkába indulok, már soha sincsenek itt – mondta egyikük.

A Blikk kereste a rendőrséget és az Emmit, utóbbitól egyáltalán nem kapott választ, a rendőrök is csak annyit írtak, hogy „a rendőrök nem konkrét személy- vagy objektumvédelmi feladatot látnak el. A területileg illetékes rendőri szerv szolgálati feladatait a mindenkori közbiztonsági helyzet, illetve egyéb szakmai szempontok figyelembevételével látja el, a szolgálatot ennek megfelelően szervezi”.

Ismert, Müller Cecília országos tiszti főorvost is rendőrök védik.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Kásler Miklós


Elmegyek

Elmegyek

Érezték Rogániában, hogy okézsoké, pedofília, szexuális propaganda, gyerekek, erős hívószavak, de Soros György végtelen támadássorozata hazánk ellen már tényleg csak a legelszántabb egykori polgári körösökben mozgat meg bármit is.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast: – Na, hol nem fogunk megöregedni?!

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest