30 fok is lehet

30 fok is lehet

(Fotó: Anders Jildén/Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A korábbi napokat megelőző melegre számíthatunk a hét első napján is – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

A tájékoztatás szerint hétfőn napközben fátyol- és gomolyfelhőkre számíthatunk többórás napsütéssel. A gomolyfelhők a nyugati megyékben magasabbra törhetnek, és arrafelé délutántól záporok, zivatarok is kialakulhatnak. A légmozgás általában gyenge vagy mérsékelt lesz, de a zivatarokat erős vagy viharos lökések kísérhetik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 26 és 31 fok között valószínű.

A hét további napjain változékony lesz az időjárás :napsütésre, de záporokra, zivatarokra is számítani kell. Kedden a hosszabb-rövidebb napsütéses időszakok mellett sokszor erősen felhős lesz az égbolt, de már több helyen várható zápor, zivatar. Azonban még így is 19 és 29 fok közötti értékek várhatók. Néhol még szerdán is előfordulhat zápor, zivatar, sokfelé megerősödik majd a szél és délután 17-23 fok lesz a jellemző.

Címkék: időjárás