4,3 millió maszk érkezik szombaton

4,3 millió maszk érkezik szombaton

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára, Gondos Miklós, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója és Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora (b-j) segít a Wizz Air Sanghajból érkezett repülőgép szállítmányának kipakolásában a Liszt Ferenc-repülőtéren 2020. március 23-án. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb védőfelszerelések érkeznek hazánkba szombaton Kínából – erről Szijjártó Péter külügyminiszter számolt be a Facebook-oldalán közzétett videóban.

A rövid felvételen a politikus Váradi Józseffel, a Wizz Air vezérigazgatóval beszélget arról, hogy a társaság hat gépe nemrég landolt Pekingben. Onnan 4,3 millió maszkot és több százezer védőruhát hoznak Budapestre, szombaton a reggeli és délelőtti órákban fognak megérkezni. A külügyminiszter méltatta a céget, hogy kulcsszerepet játszanak a mostani helyzetben, Váradi József pedig úgy fogalmazott, hogy nem is gondolta volna, hogy valaha ilyet fognak csinálni.

Security Check Required