444: Sok 18 év alatti nem tudott regisztrálni az oltásra

444: Sok 18 év alatti nem tudott regisztrálni az oltásra

Oltáshoz elõkészített, a német-amerikai Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina elsõ adagjával töltött fecskendõk a pedagógusok oltásán a Békés Megyei Központi Kórház, Dr. Réthy Pál Tagkórházának egyik oltópontján Békéscsabán 2021 április 11-én (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hiába próbáltak 16 és 18 év közöttiek regisztrálni oltásra a kormány által meghirdetett kampányban, a 444.hu több olvasója is jelezte, hogy nem jártak sikerrel. A beszámolók hasonló problémákról szóltak: a fiatalok regisztráltak, de nem kaptak visszajelzést, az ellenőrző oldal szerint sem sikerült feliratkozniuk, az újabb regisztrációt viszont már nem engedte a rendszer.

Ismert, a 16 és 18 év közöttiek péntek éjfélig regisztrálhattak az oltásra. Akinek ez sikerült, az jövő héten kaphat Pfizer vakcinát, az online időpontfoglaló rendszer ehhez hamarosan meg is fog nyílni.

Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár még az utolsó napon is igyekezett meggyőzni az érintetteket sajátos módon. Mint mondta: „Ne feledjétek: no vakcina, no party!”.

Címkék: oltás, Pfizer