444: Várkonyi Andrea is betársult Mészáros Lőrinc tevebizniszébe

444: Várkonyi Andrea is betársult Mészáros Lőrinc tevebizniszébe

Az alapító Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány VI. konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy újabb Mészáros Lőrinc által is alapított cégbe társult be felesége, Várkonyi Andrea – szúrta ki a 444.hu. A Mészáros Agro Kft.-ről van szó, amelyet tavaly augusztusban alapított a felcsúti milliárdos és három gyermeke, így mindannyiuknak egyaránt 25-25 százalékos tulajdoni hányada volt a társaságban.

Egy múlt heti bejegyzés szerint ugyanakkor hat főre ugrott a tulajdonsok száma: Várkonyi Andrea is bekerült közéjük. Ezzel a műsorvezető már a második Mészáros-cégben lett tulajdonos.

A portál szerint a Mészáros Agro főtevékenységként gabonaféle, hüvelyes növény, olajos mag termesztésével szeret foglalkozni, de egy egészen szokatlan és rendkívül ritka tevékenységi köre is van: teve, teveféle tenyésztése.