60 ezret fizet a Rossman a dolgozóinak, ha beoltatják magukat

60 ezret fizet a Rossman a dolgozóinak, ha beoltatják magukat

Képünk csak illusztráció. A német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyaggal, a Comirnaty-vakcinával töltött fecskendők a gyöngyösi Bugát Pál Kórház oltópontján 2021. szeptember 9-én (Fotó: MTI/Komka Péter)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem teszi kötelezővé a Rossmann drogérialánc a vakcina felvételét egyelőre, de 60 ezret fizet azoknak a dolgozóiknak, akik ezt megteszik – írja a Világgazdaság

– Bátorítjuk minden kollégánkat, hogy vegye fel az oltást, és ezúton is köszönetet mondunk minden olyan munkatársunknak, akik felelősen döntve, a maguk és a munkatársaik, valamint a vásárlók védelme érdekében már beoltatták magukat. Őket, valamint minden olyan raktári és bolti dolgozót, aki december 15-ig felveszi legalább az első oltást, 60 ezer forintos extra juttatásban részesítünk – mondta Flórián László, a drogériahálózat ügyvezető igazgatója. 

A Rossmann Magyarország Kft. közlése szerint a vállalat hazai üzleteiben és logisztikai központjában kétezren dolgoznak.

Címkék: oltás, Rossmann